منوی دسته بندی

حفر چاه در تهران

حفرچاه

حفر چاه چیست ؟

عملی است که بر روی زمین وبه صورت قطر دایره شکل مانند تصویر زیر به عرض عموماً 50 سانتیمتر به تا 200 سانتی متر و اندازه های بیشتر برای هدف های مختلف از جمله دفع فاضلاب ، رسیدن به آب های زیر زمینی ، چاه ارت ساختمان دفع ولتاژهای اضافه و سیستم کانال هوابرای مترو و…چاه یا چاهک هایی به صورت عموماً استوانه ای و در مواردی مربع شکل به سمت داخل زمین حفاری می گردد را حفر چاه می گویند.

انواع حفر چاه

1- حفرچاه آب

2- حفره چاه فاضلاب

3- حفره چاه جذبی

4- حفرچاه آب باران

5- حفرچاه ارت

حفرچاه آب

چاه آب به صورت میله ای حفاری می شود وبا عرض حدودا 1متر وتا رسیدن به آب ادامه پیدا می کند.یکی از تفاوت های که حفرچاه آب نسبت به بقیه دارد این است که قیمت حفاری در خشکی نسبت به وقتی که به آب می رسد متفاوت است،یعنی وقتی به آب بخوریم کندن چاه بسیار سخت وزمان بر می شود به همین دلیل دستمزد آن بیشتر وحدودا دو برابر می شود.

حفرچاه فاضلاب

حفرچاه فاضلاب برای دفع آب از جمله آب باران وآب فاضلاب انجام می شود.بهترین محل برای حفاری چاه فاضلاب در حیاط یا بیرون ساختمان است.چاه باید در محل مناسب حفر گردد به طوری که بعدا بازرسی و همچنین تخلیه آن به سهولت امکان پذیر باشد.برای حفرچاه فاضلاب جنس خاک خیلی مهم است اگر جنس خاک شنی باشد جذب آب آن بیشتر بوده ودر نتیجه دیرتر پر خواهد شد ولی اگر جنس خاک شنی نباشد واز تخته سنگ وخاک سفت باشد جذب آب بهسختی انجام می شود و زودتر پر می شود.

 قسمت های تشکیل دهنده چاه فاضلاب

1- میله چاه

2- گلدان دهانه چاه

3- طوقه چاه

4- انباره چاه

5- دال بتنی چاه

چاه جذبی

چاه جذبی به چاهی گفته می شود که آب باران یا آب فاضلاب درون آن ریخته وجذب زمین شود.برای استفاده از این نو چاه باید به جنس خاک و نوع زمینی که در آن احداث می شود توجه فراوان شود.برای اینکه چاه جذب آب باران وفاضلاب را به خوبی جذب کند بایدجنس خاک آن نفوذ پذیر باشد.

چاه آب باران

حفر چاه آب باران باید جدا از چاه های دیگر ساختمان باشد این نوع چاه که مقنی حفار چاه آب باران حفاری می کند باید فقط آب باران پشت بام و آب باران و شستشوی حیاط و پارکینگ به داخل چاه آب باران برود و با دفع آب به لایه های زیرزمینی باعث تقویت آن لایه ها می شود.

چاه ارت

سیستمی که جریانات الکتریکی را به زمین هدایت میکند،سیستم ارت یا چاه ارت می گویند.چاه ارت محافظ جان انسان در هنگام نشست جریان اکتریکی است.

علل احداث وایجاد چاه ارت

1- حفاظت وایمنی جان انسان

2- حذف ولتاژ اضافی

3- جلوگیری از ولتاژهای ناخواسته

4- جلوگیری از ولتاژ تماس

4- فراهم آوردن شرایط ایده آل برای کار

5- حفاظت وایمنی وسایل وتجهیزات الکتریکی والکترونیکی

انواع چاه ارت

1- چاه ارت عمقی 2- چاه ارت سطحی

چاه ارت عمقی

در چاه ارت عمقی به طور معمول یک چاه با عمق زیاد حفاری میشود و سیستم ارتینگ پیاده سازی میشود. البته در این روش باید بتوان در اطراف سایت امکان حفاری چاه با اعماق زیاد را داشته باشیم .


چاه ارت سطحي

در چاه ارت سطحی زمانی که ما نمیتوانیم چاه با اعماق وسیع حفاری کنیم کاربرد دارد و معمولا تا عمق 80 سانتیمتر قابل انجام است.

مطالعه بیشتر….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button